In heel wat winkels voor slaapcomfort staan de prijzen niet of in piepkleine lettertjes aangeduid. Je zou eerst bij de opticien moeten langsgaan voor een bril met scherpkijkende glazen om ze te kunnen lezen. En hoe vaak gebeurt het niet dat de verkoper in de catalogus moet duiken om daar de prijs op te diepen?

Daar houden we niet van bij Matrassenreus. Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Twee voorbeelden:

  • Sommige ‘koninklijke’ collega's van ons gooien met kortingen tot 80%. Dat is onmogelijk en absurd. Je wordt misleid. Tip van Matrassenreus: kijk eerst zelf welke kwaliteit je krijgt voor welke prijs.
  • Andere ‘Zwitserse’ collega's bieden elektrische boxsprings aan voor minder dan 2.000 euro. Dat is gevaarlijk. Tip van Matrassenreus: check eerst de kwaliteit. Deze boxsprings blijken uit Zuid-Oost-Azië te komen, en er zitten helemaal geen veren in.

Duidelijkheid voor alles

Op deze website en in onze showroom staat de prijs bij elke matras, elke boxspring, elke bedbodem en elk hoeslaken, bedovertrek of ander bedtextiel. Groot en duidelijk. Zodat je er niet naast kunt kijken en meteen weet of de prijs binnen je budget past.

En ja, bij Matrassenreus vind je ook interessante promoties. Ook dan spelen we open kaart. De prijs die er staat, is de prijs die je betaalt. Zonder verrassingen.

Neem contact op