Matrassenreus biedt je drie soorten matrassen te koop aan: latexmatrassen, pocketveermatrassen en traagschuimmatrassen. Je vindt ze bij Matrassenreus in onze winkel aan de Boomsesteenweg in Wilrijk. Wil je zelf de matrassen proberen? Kom naar Matrassenreus om even te proefliggen. Je kan daarna nog even de tijd nemen om na te denken over de aankoop van je matras. Je kunt bij Matrassenreus ook een matras bekijken hier op de website.

 • Latexmatrassen

  We leggen je uit waar latex vandaan komt, wat latex is en waarom een latexmatras kopen een milieubewuste keuze is. Ook krijg je raad om een bodem met een latexmatras te combineren. Tot slot verklaren we ook waarom dikkere latexmatrassen meer regel dan uitzondering zijn.

  Meer weten over latexmatrassen

 • Pocketveermatrassen

  Een matras met pocketveren biedt grote voordelen. We tonen je de belangrijkste bij je keuze om een pocketveermatras te kopen. Daarnaast maken we je attent op het verschil tussen pocketveren en bonellveren. Wat is een ideale bodem voor een pocketveermatras? Ook dat leggen we kort uit.

  Meer weten over pocketveermatrassen

 • Traagschuimmatrassen

  Matrassen in traagschuim of visco-elastisch materiaal zijn het paradepaardje van Tempur. We tonen je waar de kracht van traagschuimmatrassen ligt en geven je duidelijk advies over welke bedbodem je ermee combineert.

  Meer weten over traagschuimmatrassen

Bekijk de collectie matrassen