Drukabsorberende Tempur® matrassen en kussens dankzij de NASA

Tempur® is er gekomen dankzij de NASA. Die organisatie ontwikkelde drukabsorberend materiaal om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering bij ruimtevluchten.

Vandaar dat Tempur® matrassen en kussens zich perfect aanpassen aan de contouren van je lichaam. Tempur® is als enige matras- en kussenmerk erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Productie Tempur® matrassen en kussens beperkt tot 2 landen

Een beperkt aantal topwetenschappers kent de formule van Tempur® om matrassen en kussen te maken. Dat gebeurt uitsluitend in de eigen fabrieken van Tempur® in Denemarken en de Verenigde Staten.

Waarom verdelen Tempur® matrassen en kussens de druk?

Tempur® is visco-elastisch en temperatuurgevoelig. De Tempur® matrassen en kussens zetten zich door de open celstructuur naar de contouren van je lichaam. De vele open cellen ondersteunen je waar dat nodig is en zonder tegendruk te geven. Door de gelijkmatige verdeling van je gewicht, moet je minder draaien en keren.

Je krijgt een comfortabele en pijnloze slaaphouding. En … zodra je opstaat, neemt Tempur® zijn originele vorm weer aan.

Flex 2000

€ 1.632,29 btw incl.

Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Premium Flex 2000 bedbodem is uitgevoerd met twee motoren en hierdoor verstelbaar in de rug- en beenzone. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbiedening. Tevens is de bedbodem uit te breiden met een massageset en/of LED strip verstelbaar in diverse kleuren waarbij een andere draadloze afstandsbediening besteld dient te worden. Deze afstandsbediening vervangt in dat geval de huidige afstandsbediening.

Flex 2000 - Tempur - Matrassenreus
Prijs: € 1.349,00

Dekbed Tempur

€ 0,00 btw incl.

Dit alle seizoenen dekbed houdt uw lichaam het hele jaar door op de juiste temperatuur. Zowel in de winter als in de zomer kunt u genieten van optimaal slaapcomfort. 

Tempur Bedtextiel Dekbed
Prijs: € 0,00

Symphony

€ 0,00 btw incl.

TEMPUR materiaal met een zachtere formule harmoniseert perfect met het unieke tweezijdige ontwerp van het Symphony kussen.

Tempur Kussen Symphony
Prijs: € 0,00

Original

€ 0,00 btw incl.

Het Original kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen.

Tempur Kussen Original
Prijs: € 0,00

Flex 500

€ 664,29 btw incl.

Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems. De Premium Flex 500 is een niet-verstelbare bedbodem met een lichte maar duurzame constructie die optimale ondersteuning biedt aan uw Tempur-matras. Deze bodem is uit te breiden met een massageset inclusief draadloze afstandsbediening.

Flex 500 - Tempur - Matrassenreus
Prijs: € 549,00

Bodem vlak

€ 549,00 btw incl.

De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt.

De flexibele schotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld.

Tempur Bodem
Prijs: € 453,72